viagra - modra tabletka kontakt pogoji poslovanja
Domov Sestavine Pogosta vprašanja Mnenja uporabnikov Naročila
goldenrot

Pogoji poslovanja

1. Naročilo

Po oddaji naročila v roku 24 ur prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal ali z SMS sporočilom. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info@goldenroot.si ali pa nas pokličete na 080 18 01.
V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Medical s.p.) nepreklicno sklenjena.
Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

2. Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku V 1-4 dneh. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije.

3. Plačevanje

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.

4. Popusti

Količinski popusti so navedeni pri naročilnem obrazcu. Brezplačna poštnina velja pri nakupu 2 ali več izdelkov, medtem ko dodatni 4% popust velja pri 3 ali več izdelkih.

5. Pravica od odstopa nakupa in vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v tridesetih (30) dneh vrne neuporabljeno blago v originalni embalaži brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@goldenroot.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh.

5b. Posebna pravica od odstopa nakupa (garancija na povračilo denarja)

Prodajalec nudi garancijo na povračilo denarja če kupec z blagom ni zadovoljen. V tem primeru je kupec zavezan v roku 15 dni od nakupa obvestiti prodajalca o reklamaciji. Ta je veljavna le, če kupec vrne prvotno kupljeno blago z eno manjkajočo kapsulo. V primeru, da gre za nakup le 1 kapsule, vnitev blaga ni potrebna. Kupec mora utemeljiti razlog reklamacije. Vrnjeni znesek se zniža za poštne in manipulativne stroške.

6. Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

7. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Upravljalec trgovine
Spletna fuzija d.o.o
Glonarjeva ulica 1
1000 Ljubljana

Telefon: 080 18 01
Email: info@goldenroot.si

Matična številka: 3134776000
Davčna številka: SI55300111
Št. poslovnega računa: SI56 0510 0801 2574 587 (Abanka)
Priglasitev 30.4.2008 pri AJPES-u, št. Vpisa 02-V01-053963

GOLDEN ROOT | SESTAVINE| POGOSTA VPRAŠANJA | MNENJA UPORABNIKOV | NAROČILA
POGOJI POSLOVANJA | KONTAKT
Mnenja, ki so zapisana na teh straneh, temeljijo na enih izmed mnogih zadovoljnih strank.